Logo design

Laat zien wie je bent

Een goed logo design is onmisbaar voor elke professionele organisatie. Het laat namelijk in één oogopslag zien wie je bent als bedrijf en waar je voor staat. Bovendien geeft een professioneel logo je klanten het vertrouwen om zaken met je te doen.

Neem contact met ons op

Terug naar de kern

Logo design in vier heldere stappen

logo design | de diepte in
Stap 1
De diepte in

Tijdens een workshop gaan wij ten eerste op zoek naar de kern van jouw bedrijf. Vandaar dat wij alleen de juiste vragen stellen en bovendien goed luisteren naar jouw verhaal.


Stap 2
Ideeën spuien

In deze creatieve fase zetten wij in de eerste plaats onze logo ideeën op papier. Hieruit volgt dat de beste concepten verder uitgewerkt worden op de computer.


Stap 3
Vormgeven

In deze fase krijgen onze ideeën letterlijk ‘vorm’. Dat betekent dat wij de logo’s net zo lang te verfijnen tot ze perfect zijn. De 3 beste hiervan worden gepresenteerd.


Stap 4
Perfectioneren

Het gekozen logo design wordt verder uitgewerkt. Ten slotte maken wij diverse logo-varianten voor digitale en print-toepassingen.

Cases

Logo design voorbeelden met een verhaal

logo design | ronico tulips | deep black orange

Ronico Tulips

In de eerste plaats is Ronico Tulips het grootste tulpen exportbedrijf ter wereld. Vandaar dat Deep een professioneel evenals tijdloos logo ontwikkelde voor dit mooie internationale bedrijf.

Bewaren

duif | logo design | circle | colors

Duif International

Duif International is al met al dé specialist in decoratieve artikelen voor huis en tuin. Deep ontwikkelde een compleet nieuwe corporate identity. Door middel van hippe flyers tot autobelettering en signing op het pand is Duif klaar voor de toekomst.

Bewaren

logo design | Deep graphic design

Sport in Business

Alles bij elkaar is Sport in Business het meest energieke bedrif van Almere. Ze geven bijvoorbeeld sportieve trainingen aan bedrijven in de vorm van fitboksen, circuit-, loop- en weerbaarheidstrainingen. Het logo design is herkenbaar en komt terug door middel van kledingbedrukking en op de website.

Bewaren

Contact

Wil je meer weten over logo design ? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!